Friday, 19 October 2012

KOLEKSI COKLAT 2012

Dah lama rasenya tak update blog ni..dah bersawang dah.. biasalah penyakit M melanda lagi..hehehe
Ari ni terajin cikit..nak uplode coklat2 yang  telah ditempah oleh rakan 2 di luar sana.. terima kasih kawan2.. Semoga berpuashati, kalau nak tempah lagi, jgn malu, jgn segan gtau jer.. SCH akan buat mengikut citarasa kawan2..

 JoM KitE CuCi MAtA..Manelah tau kalau2 ada yg berkenan, hubungi jer SCH..Cuti sekolah pun dah tak lama lagi..Kalau ader sedara mara ke. kaum keluarga yg nak buat majlis kahwin atau ape2 majlis, bolehlah jadikan coklat SCH sbg cenderahati pada tetamu, takpun jadikan hadiah . Untuk tempahan yang banyak, harga boleh kurang.

Kalau kawan2 suka gan Sweet Coklat Homemade, jgn lupa yer klik like pada Page SCH..
Thank you kawan2..

3 Coklat Cavity bertemakan AKUR JANJI

 
   bertemakan warna merah putih
 
 

 bertemakan warna pink/putih
 
 
 
warna pink/putih
 
thanks pada kak Fida dan kwn2yer. Semoga berbahagia.
 
 
 
Coklat Birthday
 
 
 






 

Happy Birthday. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
 
 
 
Coklat Pertunangan
 
 




 
Selamat Bertunang. Semoga sampai kejinjang pelamin dan ke akhir hayat.









No comments:

Post a Comment