Friday, 12 April 2013

BARLEY PEANUT CANDY




Kepada peminat candy..jom dapatkannya sekarang..rasa kacang tumbuk yang enak dan disaluti dengan Salutan Glukos Barley- rasanya yang manis yg menambahkan lagi rasa keenakannya..




 
 
 
 
Didatangkan dengan PEK kedap udara menjadikannya sebagai Juadah yg selamat dan Mudah disimpan dan dibawa kemana sahaja
 
 
 
yummy..yummy..sekali rasa, pasti nak berkali-kali
 
untuk tempahan jom ke page kami http://www.facebook.com/sweetcoklathomemade ..
 
Kepada yang nak jadi pengedar di kawasan anda..pm kami di facebook
Pemborong juga dialu-alukan..Harga murah menanti anda...
 
Keuntungan 20% sehingga 40%
 

Tuesday, 12 March 2013

PROMOSI CUTI SEKOLAH

TAWARAN SEHINGGA JUN 2013.

Kepada mereka yang masih mencari doorgift/ hadiah untk majlis istimewa anda, kami di SCH menawarkan harga yg sangat berpatutan untuk kawan diluar sana. Tawaran ini sehingga Jun 2013.
Untuk keterangan lanjut jom like page kami. Banyak harga2 yang istimewa menunggu anda.

Friday, 19 October 2012

KOLEKSI COKLAT 2012

Dah lama rasenya tak update blog ni..dah bersawang dah.. biasalah penyakit M melanda lagi..hehehe
Ari ni terajin cikit..nak uplode coklat2 yang  telah ditempah oleh rakan 2 di luar sana.. terima kasih kawan2.. Semoga berpuashati, kalau nak tempah lagi, jgn malu, jgn segan gtau jer.. SCH akan buat mengikut citarasa kawan2..

 JoM KitE CuCi MAtA..Manelah tau kalau2 ada yg berkenan, hubungi jer SCH..Cuti sekolah pun dah tak lama lagi..Kalau ader sedara mara ke. kaum keluarga yg nak buat majlis kahwin atau ape2 majlis, bolehlah jadikan coklat SCH sbg cenderahati pada tetamu, takpun jadikan hadiah . Untuk tempahan yang banyak, harga boleh kurang.

Kalau kawan2 suka gan Sweet Coklat Homemade, jgn lupa yer klik like pada Page SCH..
Thank you kawan2..

3 Coklat Cavity bertemakan AKUR JANJI

 
   bertemakan warna merah putih
 
 

 bertemakan warna pink/putih
 
 
 
warna pink/putih
 
thanks pada kak Fida dan kwn2yer. Semoga berbahagia.
 
 
 
Coklat Birthday
 
 
 






 

Happy Birthday. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
 
 
 
Coklat Pertunangan
 
 




 
Selamat Bertunang. Semoga sampai kejinjang pelamin dan ke akhir hayat.









Friday, 6 July 2012

COKLAT FOR HARI RAYA 2012


CEPAT2!!! BUAT TEMPAHAN SEGERA UNTUK HARI RAYA NANTI!!!
TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG..

Kami menyediakan 2 jenis cookies iaitu ALMOND CLUSTER dan BUBBLE RICE CHOC..


ALMOND CLUSTER

RM 15 @ 35pcs






BUBBLE RICE CHOC
RM 12 @ 35pcs


Saturday, 12 May 2012



Coklat UntuK Hari Ibu lagi...




Tema Merah n Putih....




Temapahan dari Ros di Senai, johor




Tempahan 2 set dari Joe & Jaja utk Ibu n ibu mertuanya
Semoga berpuashati.. thanks a lot..


Friday, 11 May 2012

COKLAT - Cavity Box


Alhamdullillah..tempahan tak putus2 sejak akhir2 ini.. Ada tempahan untuk birthday dan yg terbaru sempena HARI IBU. Walaupun penat, tapi alhamdullillah dapat juga menyiapkan mengikut citarasa pelanggan. Terima kasih banyak2..




Tempahan dari Cik Aini (JB) untuk rakan sekerjanya.
Thanks Aini..
                      
                                      

Tempahan dari Syafiq untuk org tersayang
Dari Skudai.




Coklat HARI IBU

          Selamat Hari Ibu kpd semua Ibu2 terutama sekali kpd mak tersayang dan mak mertuaku.. Saya sayang Mak.
     





Dari Nurul Munirah untuk ibunya di Segamat
Thanks Nurul..
                                

Thursday, 19 April 2012


Coklat Praline- 25 pcs




Sempena harijadi adik tersayang-semoga panjang umur & dimurahkan rezeki.

CAVITY BOX -25 PCS










Tempahan dari seseorang (lupa plak nak taye name dia) untuk makciknya di JB. Thank u dari kami.